Servei d’urgències

8:00h - 21h · De dilluns a divendres
933 841 811

Equip

Inici / Equip

Es llicencia en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (Campus Hospital Clínic) el 1998. És alumne intern del Departament de ciències Morfològiques i Odontostomatologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. És alumne intern del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona.

Actualment exerceix la seva professió a la Clínica Perramón.

Des del 1993 al 1998 va ser professor docent en el Departament de Ciències Morfològiques i Odontostomatologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

El 2009 va ser professor adjunt d’anatomia humana a l’Escola Universitària Gimbernat i des del 2010 és consultor anatòmic docent de Smith and Nephew Srl.
Des de l’any 1993 desenvolupa la seva activitat investigadora en el Departament de Ciències Morfològiques i Odontostomatologia, dins de la Unitat d’Anatomia Clínica de la Universitat de Barcelona.

Ha realitzat 6 publicacions en llibres, 7 articles en publicacions d’àmbit nacional i internacional i ha participat en 2 publicacions monogràfiques.

Ha presentat 50 ponències en congressos internacionals, ha participat en 38 congressos i cursos nacionals i ha imnpartit 58 cursos, jornades i seminaris.

Premis i reconeixements:

  • Premi de la Societat Espanyola de Cirurgia de la mà (S.E.C.M.A.) al millor cartell científic, per: Estudi Anatomicoquirúrgic de l’abordatge dels nervis
  • Interossis posterior i Anterior a través d’un únic accés dorsal.
  • Premi de l’Associació Espanyola d’Artroscòpia (A.E.A.) a la millor comunicació oral per: Artèries potencialment lesionables durant l’artroscòpia del turmell.
  • Premi a la millor comunicació oral: Sáenz, I; Möller, I. Aprenentatge i investigació a Sonoanatomia.