Servei d’urgències

8:00h - 21h · De dilluns a divendres
933 841 811

Equip

Inici / Equip

Es llicencia en Medicina per la Universitat de Barcelona (Campus Hospital Clínic). S’especialitza en Reumatologia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Realitza un programa de formació específic en Reumatologia Pediàtrica, i una estada formativa a l’hospital universitari Istituto Giannina Gaslini, Genova, Itàlia, centre d’excel·lència EULAR en Reumatologia Pediàtrica.

Disposa d’una formació específica en ecografia musculoesquelètica aplicada a l’estudi de les malalties reumàtiques i d’ecografia musculoesquelètica pediàtrica.

És metge a la Clínica Perramón i participa en diversos projectes científics d’investigació en el camp de les malalties reumàtiques d’inici en la infantesa. Ha presentat més de 40 comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

Ha donat més de 15 ponències orals en diferents congressos i conferències, tant a nivell nacional com internacional.

Ha publicat un article al Journal of Rheumatology i 6 articles en revistes mèdiques d’àmbit nacional.

És membre de la Paediatric Rheumatology InterNational Trials Organisation (PRINTO), Paediatric Rheumatology European Society (PRES) i de la Societat Espanyola de Reumatologia Pediàtrica (SERPE).

Forma part dels grups de treball de Dermatomiositis Juvenil de la SERPE i del “Grup de Treball ECOCAT” (ecografia) de la Societat Catalana de Reumatologia (SCR).