Servei d’urgències

8:00h - 21h · De dilluns a divendres
933 841 811

Equip

Inici / Equip

L’any 2008 es llicencia en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UD Hospital de Sant Pau). Especialista en Medicina de l’Educació Física i de l’Esport.

El 2013 obté el títol de metge especialista en Medicina de l’educació física i de l’esport per la Universitat de Barcelona, Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés.

Avui exerceix la seva activitat mèdica a la Clínica Perramón, així com a Trauma-Esport Rehabilitació i al Servei d’Urgències de l’Hospital de Barcelona.
També ha estat metge de la Selecció Catalana d’Handbol i del JAC Club Sants a la Lliga EBA, així com metge consultor del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ha exercit la seva professió al Centre de Medicina Esportiva de Granollers, al Centre Català de Tecnificació Esportiva Joaquim Blume, l’Hospital de Mataró i l’Hospital Parc Taulí.

Ha participat en múltiples trobades mèdiques, com per exemple, a la 2a Jornada de l’Hospital de Barcelona sobre Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia o a la 1a jornada de Diagnòstic i tractament de les inestabilitats carpianes del mateix centre, o al VI Congrés de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport.