Servei d’urgències

8:00h - 21h · De dilluns a divendres
933 841 811

Serveis

Inici / Serveis
Traumatologia i cirurgia ortopèdia
Image text

Diagnòstic i tractament de les lesions traumàtiques agudes de l’aparell locomotor i tractament quirúrgic de les malalties degeneratives.

Medicina de l’Esport
Image text

Prevenció, seguiment i tractament de les lesions o malalties derivades de la pràctica esportiva, com tendinopaties o afeccions musculars. Proves d’esforç.

Medicina regenerativa (PRGF)
Image text

Amb l’aplicació d’infiltracions de plasma ric en factors de creixement, derivats de plaquetes, accelerem i millorem qualitativament els processos de curació i regeneració dels teixits.

Reumatologia
Image text

Diagnòstic i tractament de les malalties sistèmiques de l’aparell locomotor que afecten tot el cos, com ara l’artritis reumàtica, juvenil, lupus eritematós sistèmic, espondilitis anquilopoiètica, osteoporosi o fibromiàlgia.

Podologia
Image text

Estudi i correcció de la biomecànica funcional del peu. Realitzem un estudi i tractament personalitzat. Confecció de plantilles.

Magnetoteràpia en altes dosis
Image text

Pautem i realitzem el seguiment de tractaments perllongats de magnetoteràpia en els casos de pacients amb edema ossi i fractures amb retard de consolidació.

Cirurgia artroscòpia
Image text

Diagnòstic i tractament de lesions articulars mitjançant l’artroscopi. Permet reduir el temps de recuperació i augmentar la precisió en relació a la cirurgia oberta clàssica, com en els casos de reconstrucció del lligament creuat anterior o el tractament de les lesions de menisc de l’esportista.

Cirurgia musculoesquelètica
Image text

Portem a terme totes aquelles tècniques de cirurgia oberta requerides per al normal funcionament de l’aparell locomotor, com serien les osteotomies de redreçament tibial, allargaments tendinosos, reinsercions múscul-tendinoses i correcció de deformitats.

Cirurgia protèsica
Image text

Consisteix en la substitució d’una articulació per components artificials. És el que s’anomena artroplàstia de substitució. Tota la cirurgia protèsica de genoll, maluc i espatlla la realitza nostre equip quirúrgic. Som pioners en la col·locació de pròtesis totals de genoll Signature (a mida).

Cirurgia percutània del peu
Image text

Cirurgia mínimament invasiva per tractar de forma ambulatòria (sense ingrés hospitalari) les deformitats de l’avantpeu.

Ecografia musculoesquelètica
Image text

Realitzem ecografia diagnòstica i intervencionista (per al tractament de lesions) de les patologies osteoarticulars. Dins l’àmbit de la medicina esportiva, en què el nostre equip mèdic és expert, l’ecografia resulta una eina imprescindible.

Radiologia digital
Image text

Servei ininterromput de radiografia digitalitzada que permet la visualització instantània de les imatges per part de qualsevol metge de la Clínica Perramon.

ANÀLISIS CLÍNIQUES LABORATORIS ECHEVARNE
Image text

Oferim un servei integral, abastant des dels anàlisis clíniques més bàsics de rutina fins als més sofisticats de genètica molecular.

TEST COVID-19
Image text

Oferim Detecció de virus mitjançant RT-PCR, Test Ràpid Antígens i proves serològiques (detecció d'anticossos).